de.mpg.escidoc.pubman.appbase.FacesBean
Deutsch
 
Hilfe Wegweiser Impressum Kontakt Einloggen
  DetailsucheBrowse

Datensatz

DATENSATZ AKTIONENEXPORT

Freigegeben

Zeitschriftenartikel

The preservation of liposomes by raffinose family oligosaccharides during drying is mediated by effects on fusion and lipid phase transitions

MPG-Autoren
http://pubman.mpdl.mpg.de/cone/persons/resource/persons97195

Hincha,  D. K.
Transcript Profiling, Infrastructure Groups and Service Units, Max Planck Institute of Molecular Plant Physiology, Max Planck Society;

http://pubman.mpdl.mpg.de/cone/persons/resource/persons97500

Zuther,  E.
Plant-Environment Interactions, Department Willmitzer, Max Planck Institute of Molecular Plant Physiology, Max Planck Society;

http://pubman.mpdl.mpg.de/cone/persons/resource/persons97194

Heyer,  A. G.
Plant-Environment Interactions, Department Willmitzer, Max Planck Institute of Molecular Plant Physiology, Max Planck Society;

Externe Ressourcen
Es sind keine Externen Ressourcen verfügbar
Volltexte (frei zugänglich)
Es sind keine frei zugänglichen Volltexte verfügbar
Ergänzendes Material (frei zugänglich)
Es sind keine frei zugänglichen Ergänzenden Materialien verfügbar
Zitation

Hincha, D. K., Zuther, E., & Heyer, A. G. (2003). The preservation of liposomes by raffinose family oligosaccharides during drying is mediated by effects on fusion and lipid phase transitions. Biochimica Et Biophysica Acta-Biomembranes, 1612(2), 172-177. doi:10.1016/S0005-2736(03)00116-0.


Zitierlink: http://hdl.handle.net/11858/00-001M-0000-0014-2DD7-1
Zusammenfassung