de.mpg.escidoc.pubman.appbase.FacesBean
English
 
Help Guide Disclaimer Contact us Login
  Advanced SearchBrowse

Item

ITEM ACTIONSEXPORT

Released

Journal Article

Auswirkungen von Kostformen verschiedenen Fettgehaltes auf den menschlichen Organismus. II. Energieumsatz und Leistungsfähigkeit am Ergometer

MPS-Authors

Berghoff,  A.
Max Planck Institute of Molecular Physiology, Max Planck Society;

Glatzel,  Hans
Max Planck Institute of Molecular Physiology, Max Planck Society;

Locator
There are no locators available
Fulltext (public)
There are no public fulltexts available
Supplementary Material (public)
There is no public supplementary material available
Citation

Berghoff, A., & Glatzel, H. (1965). Auswirkungen von Kostformen verschiedenen Fettgehaltes auf den menschlichen Organismus. II. Energieumsatz und Leistungsfähigkeit am Ergometer. Medicina et Pharmacologia Experimentalis, 12: 1, pp. 157-166.


Cite as: http://hdl.handle.net/11858/00-001M-0000-0014-1100-4
Abstract
There is no abstract available