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  An investigation of the influence of pH and ionic strength on the adsorption and interfacial dilatational properties at the oil–water interface of pumpkin (Cucurbita pepo) seed protein hydrolysate

Bučko, S. Đ., Katona, J. M., Petrović, L. B., Milinković, J. R., Fraj, J. L., Spasojević, L. M., et al. (2018). An investigation of the influence of pH and ionic strength on the adsorption and interfacial dilatational properties at the oil–water interface of pumpkin (Cucurbita pepo) seed protein hydrolysate. Journal of the Serbian Chemical Society, 83(7-8), 847-861. doi:10.2298/JSC171120042B.

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Basisdaten

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Genre: Zeitschriftenartikel

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:
Article.pdf (Verlagsversion), 3MB
Name:
Article.pdf
Beschreibung:
-
OA-Status:
Gold
Sichtbarkeit:
Öffentlich
MIME-Typ / Prüfsumme:
application/pdf / [MD5]
Technische Metadaten:
Copyright Datum:
-
Copyright Info:
-

Externe Referenzen

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Urheber

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 Urheber:
Bučko, Sandra Đ., Autor
Katona, Jaroslav M., Autor
Petrović, Lidija B., Autor
Milinković, Jelena R., Autor
Fraj, Jadranka L., Autor
Spasojević, Ljiljana M., Autor
Miller, Reinhard1, Autor           
Affiliations:
1Reinhard Miller, Biomaterialien, Max Planck Institute of Colloids and Interfaces, Max Planck Society, ou_1863501              

Inhalt

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Details

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Sprache(n): eng - English
 Datum: 2018
 Publikationsstatus: Erschienen
 Seiten: -
 Ort, Verlag, Ausgabe: -
 Inhaltsverzeichnis: -
 Art der Begutachtung: -
 Identifikatoren: DOI: 10.2298/JSC171120042B
 Art des Abschluß: -

Veranstaltung

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Entscheidung

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Projektinformation

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Quelle 1

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Titel: Journal of the Serbian Chemical Society
  Kurztitel : J. Serb. Chem. Soc.
Genre der Quelle: Zeitschrift
 Urheber:
Affiliations:
Ort, Verlag, Ausgabe: Belgrade, Serbia : Serbian Chemical Society
Seiten: - Band / Heft: 83 (7-8) Artikelnummer: - Start- / Endseite: 847 - 861 Identifikator: ISSN: 0352-5139