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  Soft matter food physics - the physics of food and cooking

Vilgis, T. A. (2015). Soft matter food physics - the physics of food and cooking. Reports on Progress in Physics, 78(12): 124602. doi:10.1088/0034-4885/78/12/124602.

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Urheber

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 Urheber:
Vilgis, Thomas A.1, Autor           
Affiliations:
1Dept. Kremer: Polymer Theory, MPI for Polymer Research, Max Planck Society, ou_1800287              

Inhalt

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Details

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Sprache(n): eng - English
 Datum: 2015
 Publikationsstatus: Erschienen
 Seiten: -
 Ort, Verlag, Ausgabe: -
 Inhaltsverzeichnis: -
 Art der Begutachtung: -
 Identifikatoren: DOI: 10.1088/0034-4885/78/12/124602
 Art des Abschluß: -

Veranstaltung

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Entscheidung

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Projektinformation

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Quelle 1

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Titel: Reports on Progress in Physics
Genre der Quelle: Zeitschrift
 Urheber:
Affiliations:
Ort, Verlag, Ausgabe: Bristol : IOP Publishing
Seiten: - Band / Heft: 78 (12) Artikelnummer: 124602 Start- / Endseite: - Identifikator: ISSN: 0034-4885
CoNE: https://pure.mpg.de/cone/journals/resource/954925438518