English
 
Help Privacy Policy Disclaimer
  Advanced SearchBrowse

Item

ITEM ACTIONSEXPORT
  Zur Beurteilung verschiedener Erdbeersorten für die Konserven-Industrie

Koch, J. (1951). Zur Beurteilung verschiedener Erdbeersorten für die Konserven-Industrie. Die industrielle Obst- und Gemüseverwertung: Fachorgan des Bundesverbandes der Obst- und Gemüseverwertungsindustrie e.V., angeschl. Verband der Deutschen Sauerkonserven-Industrie e.V., 21/22.

Item is

Files

show Files
hide Files
:
sengbusch_165_PDFA.pdf (Publisher version), 391KB
 
File Permalink:
-
Name:
sengbusch_165_PDFA.pdf
Description:
-
OA-Status:
Visibility:
Private
MIME-Type / Checksum:
application/pdf
Technical Metadata:
Copyright Date:
-
Copyright Info:
-
License:
-

Locators

show

Creators

show
hide
 Creators:
Koch, Julius1, Author           
Affiliations:
1External Organizations, ou_persistent22              

Content

show
hide
Free keywords: -
 : Strawberries
 Abstract: -

Details

show
hide
Language(s): deu - German
 Dates: 1951
 Publication Status: Issued
 Pages: 3
 Publishing info: -
 Table of Contents: -
 Rev. Type: -
 Identifiers: -
 Degree: -

Event

show

Legal Case

show

Project information

show

Source 1

show
hide
Title: Die industrielle Obst- und Gemüseverwertung : Fachorgan des Bundesverbandes der Obst- und Gemüseverwertungsindustrie e.V., angeschl. Verband der Deutschen Sauerkonserven-Industrie e.V.
Source Genre: Journal
 Creator(s):
Affiliations:
Publ. Info: Braunschweig : Dr. Serger & Hempel
Pages: - Volume / Issue: 21/22 Sequence Number: - Start / End Page: - Identifier: ISSN: 0367-939X