Deutsch
 
Hilfe Datenschutzhinweis Impressum
  DetailsucheBrowse

Datensatz

 
 
DownloadE-Mail
  Effects of Exogenous Abscisic Acid on Antioxidant System in Weedy and Cultivated Rice with Different Chilling Sensitivity under Chilling Stress

Wang, G.-.-J., Miao, W., Wang, J.-.-Y., Ma, D.-.-R., Li, J. Q., & Chen, W.-.-F. (2013). Effects of Exogenous Abscisic Acid on Antioxidant System in Weedy and Cultivated Rice with Different Chilling Sensitivity under Chilling Stress. JOURNAL OF AGRONOMY AND CROP SCIENCE, 199(3), 200-208. doi:10.1111/jac.12004.

Item is

Externe Referenzen

einblenden:

Urheber

einblenden:
ausblenden:
 Urheber:
Wang, G. -J.1, Autor
Miao, W.1, Autor
Wang, J. -Y.1, Autor
Ma, D. -R.1, Autor
Li, J. Q.2, Autor           
Chen, W. -F.1, Autor
Affiliations:
1external, ou_persistent22              
2Independent Research Groups, MPI for Plant Breeding Research, Max Planck Society, ou_1113574              

Inhalt

einblenden:

Details

einblenden:
ausblenden:
Sprache(n):
 Datum: 2013-06
 Publikationsstatus: Erschienen
 Seiten: 9
 Ort, Verlag, Ausgabe: -
 Inhaltsverzeichnis: -
 Art der Begutachtung: -
 Identifikatoren: ISI: 000317981000007
DOI: 10.1111/jac.12004
 Art des Abschluß: -

Veranstaltung

einblenden:

Entscheidung

einblenden:

Projektinformation

einblenden:

Quelle 1

einblenden:
ausblenden:
Titel: JOURNAL OF AGRONOMY AND CROP SCIENCE
Genre der Quelle: Zeitschrift
 Urheber:
Affiliations:
Ort, Verlag, Ausgabe: 111 RIVER ST, HOBOKEN 07030-5774, NJ USA : WILEY-BLACKWELL
Seiten: - Band / Heft: 199 (3) Artikelnummer: - Start- / Endseite: 200 - 208 Identifikator: ISSN: 0931-2250