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  The effect of fructan on the phospholipid organization in the dry state

Vereyken, I. J., Chupin, V., Islamov, A., Kuklin, A., Hincha, D. K., & de Kruijff, B. (2003). The effect of fructan on the phospholipid organization in the dry state. Biophysical Journal, 85(5), 3058-3065. doi:10.1016/S0006-3495(03)74724-9.

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Vereyken-2003-The effect of fructa.pdf (beliebiger Volltext), 170KB
 
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Vereyken-2003-The effect of fructa.pdf
Beschreibung:
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OA-Status:
Sichtbarkeit:
Eingeschränkt (Max Planck Institute of Molecular Plant Physiology, MBMP; )
MIME-Typ / Prüfsumme:
application/pdf
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Lizenz:
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Externe Referenzen

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Urheber

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 Urheber:
Vereyken, I. J.1, Autor
Chupin, V.1, Autor
Islamov, A.1, Autor
Kuklin, A.1, Autor
Hincha, D. K.2, Autor           
de Kruijff, B.1, Autor
Affiliations:
1External Organizations, ou_persistent22              
2Transcript Profiling, Infrastructure Groups and Service Units, Max Planck Institute of Molecular Plant Physiology, Max Planck Society, ou_1753306              

Inhalt

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Schlagwörter: Liposomes. Vitrification. Dehydration. Bilayers. Phase. Membranes. Stress. Anhydrobiosis. Stability. Tobacco. Biochemistry & Biophysics in Current Contents(R)/Life Sciences. 2003 week 47
 Zusammenfassung:

Details

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Sprache(n): eng - English
 Datum: 2003-10-292003
 Publikationsstatus: Erschienen
 Seiten: -
 Ort, Verlag, Ausgabe: -
 Inhaltsverzeichnis: -
 Art der Begutachtung: -
 Art des Abschluß: -

Veranstaltung

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Entscheidung

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Projektinformation

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Quelle 1

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Titel: Biophysical Journal
Genre der Quelle: Zeitschrift
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Ort, Verlag, Ausgabe: -
Seiten: - Band / Heft: 85 (5) Artikelnummer: - Start- / Endseite: 3058 - 3065 Identifikator: -