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  Contribution of proline and glycine betaine to the osmotic adjustment in durum wheat under salinity

Carillo, P., Parisi, D., Maximova, E., Massaro, G., Nacca, F., & Fuggi, A. (2008). Contribution of proline and glycine betaine to the osmotic adjustment in durum wheat under salinity. In XVI Congress of the Federation of European of Plant Biology Societies (FESPB) (pp. P09-032). Physiologia Plantarum.

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Externe Referenzen

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Urheber

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 Urheber:
Carillo, P.1, Autor
Parisi, D.1, Autor
Maximova, E.2, Autor           
Massaro, G.1, Autor
Nacca, F.1, Autor
Fuggi, A.1, Autor
Affiliations:
1External Organizations, ou_persistent22              
2Microscopy, Infrastructure Groups and Service Units, Max Planck Institute of Molecular Plant Physiology, Max Planck Society, ou_1753304              

Inhalt

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Details

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Sprache(n): eng - English
 Datum: 2008
 Publikationsstatus: Erschienen
 Seiten: -
 Ort, Verlag, Ausgabe: -
 Inhaltsverzeichnis: -
 Art der Begutachtung: -
 Identifikatoren: -
 Art des Abschluß: -

Veranstaltung

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Titel: XVI Congress of the Federation of European of Plant Biology Societies (FESPB)
Veranstaltungsort: Tampere, FIN
Start-/Enddatum: -

Entscheidung

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Projektinformation

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Quelle 1

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Titel: XVI Congress of the Federation of European of Plant Biology Societies (FESPB)
Genre der Quelle: Konferenzband
 Urheber:
Affiliations:
Ort, Verlag, Ausgabe: Physiologia Plantarum
Seiten: - Band / Heft: - Artikelnummer: - Start- / Endseite: P09 - 032 Identifikator: -