Deutsch
 
Hilfe Datenschutzhinweis Impressum
  DetailsucheBrowse

Datensatz

 
 
DownloadE-Mail
  Enzyme-assisted preferential crystallization: Yield improvement of L-asparagine by enzymatic in situ racemization

Würges, K., Petrusevska-Seebach, K., Elsner, M. P., & Lütz, S. (2009). Enzyme-assisted preferential crystallization: Yield improvement of L-asparagine by enzymatic in situ racemization. Poster presented at Biotrans 2009, Bern, Switzerland.

Item is

Externe Referenzen

einblenden:

Urheber

einblenden:
ausblenden:
 Urheber:
Würges, K.1, Autor
Petrusevska-Seebach, K.2, Autor           
Elsner, M. P.2, Autor           
Lütz, S.1, Autor
Affiliations:
1Institut für Biotechnologie 2, Forschungszentrum Jülich, 52425 Jülich, Germany, ou_persistent22              
2Physical and Chemical Foundations of Process Engineering, Max Planck Institute for Dynamics of Complex Technical Systems, Max Planck Society, ou_1738150              

Inhalt

einblenden:

Details

einblenden:
ausblenden:
Sprache(n): eng - English
 Datum:
 Publikationsstatus: Keine Angabe
 Seiten: -
 Ort, Verlag, Ausgabe: -
 Inhaltsverzeichnis: -
 Art der Begutachtung: -
 Identifikatoren: eDoc: 464513
 Art des Abschluß: -

Veranstaltung

einblenden:
ausblenden:
Titel: Biotrans 2009
Veranstaltungsort: Bern, Switzerland
Start-/Enddatum: 2009-07-05 - 2009-07-09

Entscheidung

einblenden:

Projektinformation

einblenden:

Quelle

einblenden: