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  Differences in food-choice frequencies between restrained and unrestrained eaters

Tuschl, R. J., Laessle, R. G., Platte, P., & Pirke, K.-M. (1990). Differences in food-choice frequencies between restrained and unrestrained eaters. Appetite, 14, 9-13.

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Urheber

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 Urheber:
Tuschl, R. J.1, Autor
Laessle, R. G.1, Autor
Platte, P.1, Autor
Pirke, K.-M.1, Autor
Affiliations:
1Max Planck Institute of Psychiatry, Max Planck Society, ou_1607137              

Inhalt

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Details

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Sprache(n): eng - English
 Datum: 1990
 Publikationsstatus: Erschienen
 Seiten: -
 Ort, Verlag, Ausgabe: -
 Inhaltsverzeichnis: -
 Art der Begutachtung: -
 Identifikatoren: eDoc: 609301
 Art des Abschluß: -

Veranstaltung

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Entscheidung

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Projektinformation

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Quelle 1

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Titel: Appetite
Genre der Quelle: Zeitschrift
 Urheber:
Affiliations:
Ort, Verlag, Ausgabe: -
Seiten: - Band / Heft: 14 Artikelnummer: - Start- / Endseite: 9 - 13 Identifikator: -