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  Simultaneous on-line analysis of 18O/16O and 13C/12C ratios of organic compounds using GC-pyrolysis-IRMS

Hener, U., Brand, W. A., Hilkert, A. W., Juchelka, D., Mosandl, A., & Podebrad, F. (1998). Simultaneous on-line analysis of 18O/16O and 13C/12C ratios of organic compounds using GC-pyrolysis-IRMS. Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung - A Food Research and Technology, 206(3), 230-232.

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BGC0056.pdf (Verlagsversion), 165KB
 
Datei-Permalink:
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BGC0056.pdf
Beschreibung:
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Sichtbarkeit:
Eingeschränkt (Max Planck Institute for Biogeochemistry, MJBK; )
MIME-Typ / Prüfsumme:
application/octet-stream
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Copyright Info:
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Externe Referenzen

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Urheber

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 Urheber:
Hener, U., Autor
Brand, W. A.1, Autor           
Hilkert, A. W., Autor
Juchelka, D., Autor
Mosandl, A., Autor
Podebrad, F., Autor
Affiliations:
1External Organizations, ou_persistent22              

Inhalt

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Schlagwörter: Gc-pyrolysis-irms Gc-combustion-irms Delta-o-18 values Delta-c-13 values Vanillin C-13 analysis O-18 analysis Multi-element analysis Stable-isotope-ratio Authenticity control Essential oils Flavors Wine Food science/nutrition
 Zusammenfassung: The on-line coupling of gas chromatography and isotope ratio mass spectrometry via a pyrolysis interface (GC-pyrolysis-IRMS, GC-P-IRMS) allows the simultaneous determination of delta(13)C and delta(18)O values for organic compounds. On the basis of illustrative investigations of vanillin from different origins, the scope and limitations of the new method are discussed. [References: 18]

Details

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Sprache(n):
 Datum: 1998
 Publikationsstatus: Erschienen
 Seiten: -
 Ort, Verlag, Ausgabe: -
 Inhaltsverzeichnis: -
 Art der Begutachtung: -
 Identifikatoren: Anderer: BGC0056
 Art des Abschluß: -

Veranstaltung

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Entscheidung

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Projektinformation

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Quelle 1

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Titel: Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung - A Food Research and Technology
Genre der Quelle: Zeitschrift
 Urheber:
Affiliations:
Ort, Verlag, Ausgabe: -
Seiten: - Band / Heft: 206 (3) Artikelnummer: - Start- / Endseite: 230 - 232 Identifikator: ISSN: 1431-4630