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  Purification, crystallization, and x-ray analysis of the yeast 20S proteasome

Groll, M., & Huber, R. (2005). Purification, crystallization, and x-ray analysis of the yeast 20S proteasome. Methods in Enzymology, 398, 329-336.

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Urheber

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 Urheber:
Groll, M.1, Autor           
Huber, R.1, Autor           
Affiliations:
1Huber, Robert / Structure Research, Max Planck Institute of Biochemistry, Max Planck Society, ou_1565155              

Inhalt

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Details

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Sprache(n):
 Datum: 2005
 Publikationsstatus: Erschienen
 Seiten: -
 Ort, Verlag, Ausgabe: -
 Inhaltsverzeichnis: -
 Art der Begutachtung: -
 Identifikatoren: eDoc: 271945
 Art des Abschluß: -

Veranstaltung

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Entscheidung

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Projektinformation

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Quelle 1

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Titel: Methods in Enzymology
Genre der Quelle: Zeitschrift
 Urheber:
Affiliations:
Ort, Verlag, Ausgabe: -
Seiten: - Band / Heft: 398 Artikelnummer: - Start- / Endseite: 329 - 336 Identifikator: -