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  A three-phase liquid chromatographic method for δ13C analysis of amino acids from biological protein hydrolysates using liquid chromatography–isotope ratio mass spectrometry

Smith, C. I., Fuller, B. T., Choy, K., & Richards, M. P. (2009). A three-phase liquid chromatographic method for δ13C analysis of amino acids from biological protein hydrolysates using liquid chromatography–isotope ratio mass spectrometry. Analytical Biochemistry, 390(2), 165-172. doi:10.1016/j.ab.2009.04.014.

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Basisdaten

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Genre: Zeitschriftenartikel

Externe Referenzen

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Urheber

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 Urheber:
Smith, Colin I.1, Autor           
Fuller, Benjamin T.1, Autor           
Choy, Kyungcheol1, 2, Autor           
Richards, Michael P.1, Autor                 
Affiliations:
1Department of Human Evolution, Max Planck Institute for Evolutionary Anthropology, Max Planck Society, ou_1497673              
2The Leipzig School of Human Origins (IMPRS), Max Planck Institute for Evolutionary Anthropology, Max Planck Society, ou_1497688              

Inhalt

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Details

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Sprache(n): eng - English
 Datum: 2009
 Publikationsstatus: Erschienen
 Seiten: -
 Ort, Verlag, Ausgabe: -
 Inhaltsverzeichnis: -
 Art der Begutachtung: -
 Identifikatoren: eDoc: 434536
DOI: 10.1016/j.ab.2009.04.014
 Art des Abschluß: -

Veranstaltung

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Entscheidung

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Projektinformation

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Quelle 1

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Titel: Analytical Biochemistry
Genre der Quelle: Zeitschrift
 Urheber:
Affiliations:
Ort, Verlag, Ausgabe: -
Seiten: - Band / Heft: 390 (2) Artikelnummer: - Start- / Endseite: 165 - 172 Identifikator: -